Veel mensen wenden zich tot vrienden, counselors en meer om hen te helpen belangrijke levensbeslissingen te nemen die hen de rest van hun leven zullen beïnvloeden. Leren om mensen op deze manier te helpen, kan een ongelooflijk lonend carrièrepad zijn. Een verscheidenheid aan hormoon coaching cholen en -cursussen kan individuen helpen een carrière in levenscoaching te bereiken zonder hun huidige baan te verlaten.

Life coaching is een praktijk met als doel klanten te helpen persoonlijke doelen te bereiken en te bereiken. Er worden meerdere manieren gebruikt om cliënten te helpen het proces van het creëren en bereiken van levens-, persoonlijke en werkdoelen te doorlopen. Studenten kunnen een certificering behalen bij The International Coach Federation via de drie kwalificatiemogelijkheden. Deze opties zijn de
Associatie gecertificeerd coach
Professioneel gediplomeerd coach
Master gecertificeerd coach
De vereiste opleiding en cursussen variëren afhankelijk van het certificeringsniveau, maar alle certificaten hebben hetzelfde gewenste effect om een succesvolle levenscoach te worden binnen een gekozen gemeenschap. Afhankelijk van de duur van de opleiding of certificering zal de gewenste scholing variëren van een paar weken tot ongeveer zes maanden.

Cursussen behandelen een selectie van onderwerpen die kunnen worden toegepast op problemen uit het echte leven. Deze kwesties omvatten persoonlijke en professionele doelen, tijdmanagement, communicatieve vaardigheden, realistische doelen voor elke cliënt en aanpassing van levensstijl. Andere geleerde onderwerpen leren een levenscoach om individuen te trainen in:
doel stellen
assertiviteit
financiën
en meer. Een online life coach-opleiding kan studenten een oriëntatiecursus laten volgen om nat te worden van wat een life coach eigenlijk met klanten doet. Veel online scholen hebben de individuele, mentorcoach en medeklasgenoten die een wekelijkse les houden via teleconferentie waar de instructeur de sessie leidt en zich richt op specifieke coachingtools, technieken en modellen. Voor een programma van deze aard kan het collegegeld ongeveer $ 1900 bedragen. Cursusmateriaal kan ongeveer $ 600 kosten. Studenten kunnen binnen zes maanden bij veel online programma’s een gecertificeerde levenscoach weglopen.

Het behalen van een online certificering in levenscoaching kan veel studenten helpen hun doelen te bereiken in traditionele schoolomgevingen. De principes en kennis die via het online onderwijs zijn opgedaan, kunnen studenten helpen om beter te worden:
psychologen
maatschappelijk werkers
medewerkers van personeelszaken
en meer. Online coachingscholen helpen studenten om beter met anderen om te gaan en hen te helpen zichzelf te verbeteren terwijl ze helpen hun doelen te bereiken. De toekomst van life coaching groeit en technologie verbreedt de loopbaanervaring. Technologie is een belangrijke bron van sociale interactie tussen individuen geworden. Levenscoaches kunnen worden geleerd om sociale media op te nemen of sommigen nemen gewoon sociale media op in hun werk. Websites zoals Facebook en Twitter helpen levenscoaches om op een ander niveau met hun klanten in contact te komen en stellen hen in staat hun klanten beter te leren kennen in een comfortabele ruimte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *